Rustige live-muziek van Gary Hui

G ewoon even uit eten of je hebt iets te vieren en je wilt je gasten op een andere manier met een etentje verrassen. Aan Chinees-Kantonees specialiteitenrestaurant New Town heb je een adres waar uw etentje heel bijzonder wordt. Wat uw bezoek een gezellige verrassing maakt is de sfeer van de presentatie. In het weekend wordt uw diner namelijk opgeluisterd door Gary met rustige en niet storende achtergrond live-muziek.

H ij zingt dan evergreens en vele bekende classics en love-songs van o.a. Neil Diamond, The Beatles, The Bee Gees, Michael Buble, Elvis enzovoorts. Te veel om op te noemen, maar ook Nederlandstalig. (klik hier voor een voorproefje) Op de facebook-pagina van deze website, maar ook op verschillende horeca-mening-sites zoals "Tripadvisor.nl" kunt u alvast een idee krijgen hoe de gasten ons restaurant ervaren.

In de media

New Town events
met live muziek

Z oals de meesten wel weten treedt Gary Hui de eigenaar van New Town elk weekend op maar sinds kort organiseert New Town ook Thema Avonden die elke keer uitverkocht zijn. Wil je erbij zijn dan kan je van te voren reserveren zodat je zeker weet dat je erbij kan zijn.


Call Now Button